Sociaal Huis trakteert op nieuwjaarsontbijt in De Schijf

Vandaag genoten Mechelaars die het wat minder breed hebben van een lekker gezond nieuwjaarsontbijt in De Schijf, georganiseerd door het Sociaal Huis. Volgende week wordt er ook een ontbijt aangeboden in Den Deigem.

Deze twee nieuwjaarsontbijten worden volledig geschonken door het Sociaal Huis onder het noemer ‘gezonde voornemens’ aan eigen cliënten, maar ook van J@m, PiM (team Positieve identiteit en Maatschappijvorming) en Steunpunt Asiel & Migratie. Het ontbijt bestaat uit een assortiment van mini – koffiekoeken, & verschillende broodsoorten, vers fruit, yoghurt, platte kaas, verschillende soorten noten & gedroogd fruit, granola en marmelades, schotel met fijne vleeswaren, kaas, zoetigheden en omelet met spek (warm).

“We beginnen het jaar 2018 met de boodschap een gezond lichaam de basis is van gezond verstand. Dit blijven we ten alle tijden stimuleren. Dit is ook even een sociale samenkomst waar mensen behoefte aan hebben. Ook dat is gezond natuurlijk. We ontvangen 2018 op een warme manier, waardoor we samen sterker in onze schoenen staan,” zegt Koen Anciaux, schepen en voorzitter Sociaal Huis. ​