117.11.2017
Seniorenweek (20/11 t.e.m. 24/11)

Het Sociaal Huis organiseert dit jaar weer een seniorenweek van 20 tot en met 24 november. Er staat iedere dag een evenement gepland. In bijlage vindt u de flyer. Schepen Koen Anciaux, voorzitter van het Sociaal Huis zal de aanwezigen verwelkomen tijdens de activiteiten die doorgaan op dinsdag en woensdag.

Ma 20/11, 10u: Kazerne Dossin
Het Memoriaal, Museum en Documentatiecentrum over Holocaust en Mensenrechten is een Belgisch museum, in en naast het doorgangskamp Kazerne Dossin

Di 21/11, 14u: Gedeelde smart: levenslappen & smartliederen (Stadsschouwburg)
Het begrip 'smartlap' zoals we het tot nu toe kennen, wordt sinds mensenheugenis 'geclaimd' door Zangeressen Zonder Naam, André Hazessen en al die andere Johnny Hoezen van deze wereld of momenteel door hun iets minder getalenteerde volgelingen.  GEDEELDE SMART wil bewijzen dat het genre veel breder gaat dan dat.
Geruggesteund door een schitterend trio muzikanten dat zelf al menig levenslied inspeelde en menige schlagerzanger mocht bedienen, zullen Jan De Smet (De Nieuwe Snaar), Lien Van de Kelder en Pieter-Jan De Smet (de Piepkes) u laten proeven van wat er zich in de marge van het leven afspeelt.

Woe 22/11, 14u: Soulsister (Stadsschouwburg)
Soulsister is een Belgische rockband bestaande uit Jan Leyers en Paul Michiels. Soulsister was actief van 1986 tot 1995 en is dit sinds 2007 opnieuw. Soulsister speelt een mix van soul en pop.

Do 23/11,  14u: Film Blanka
Blanka is een bijdehand meisje dat overleeft in de straten van Manila. Ze is een goedgeoefende, vingervlugge zakkenrolster en leidster van een kleine bende straatschoffies. Achter het stoere uiterlijk van Blanka gaat echter een dromerig meisje schuil dat hunkert naar een eigen familie. In haar kleine slaapplaats, die ze zo huiselijk mogelijk heeft ingericht, verstopt ze een blik waarin ze geld bewaart. Hiermee hoopt ze zichzelf ooit een moeder te kunnen kopen. Op een dag ontmoet Blanka de oude, blinde straatmuzikant Peter en tussen de twee groeit langzaamaan een warme vriendschap. Maar in de straten van Manila ligt het gevaar altijd op de loer…

Vr 24/11, 14u: Dansnamiddag i.s.m. OKRA Leest (zie bijlage voor details).  

Bestand

Flyer week van de senior

Bestand Downloaden