GEMEENTEN KIEZEN NIEUW BESTUUR IVAREM

Op hun bijzondere algemene vergadering van 15 maart 2019 hebben de 10 aangesloten gemeenten  van IVAREM hun nieuwe bestuurders benoemd. Zij zullen dat mandaat, als vertegenwoordigers van hun gemeente, uitvoeren voor de legislatuur 2019-2024.
De heer Koen Anciaux (Open Vld) zal de komende 6 jaar de rol van voorzitter op zich nemen. De heer Jos Hellemans (CD&V) en de heer Lucien Herijgers (NV-A) zullen hem als ondervoorzitters bijstaan.

De nieuwe raad van bestuur zal in eerste instantie werk maken van een nieuw ondernemingsplan voor de komende 6 jaar. De aangesloten gemeenten willen daarbij hun lokaal afvalbeleid inzetten voor de ontwikkeling van een lokale circulaire economie, de strijd tegen de klimaatopwarming en de realisatie van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Daarbij zijn het bewaken en verbeteren van de dienstverlening aan de bevolking en het beheersen en verminderen van de kosten van essentieel belang voor de nieuwe raad van bestuur. Uiteindelijk beslissen de gemeenten in de algemene vergadering van 21 juni 2019 hoe die doelstellingen concreet zullen worden ingevuld.
De heer Koen Anciaux wil uitdrukkelijk mevrouw Rita Van den Bossche en het voltallige vorige bestuur  bedanken voor hun inzet en realisaties van de voorbije 6 jaar.

De heer Koen Anciaux wil uitdrukkelijk mevrouw Rita Van den Bossche en het voltallige vorige bestuur bedanken voor hun inzet en realisaties van de voorbije 6 jaar.

Raad van Bestuur IVAREM 2019 - 2024

Voorzitter    Koen Anciaux (Mechelen Open Vld)
1ste ondervoorzitter    Jos Hellemans (Duffel CD&V)
2de ondervoorzitter    Lucien Herijgers (Lier NV-A)

Stemgerechtigde bestuurders    Ingeborg Van Hoof (Berlaar CD&V)

    Mieke Van den Brande (Bonheiden CD&V)
    Nicole Van Praet (Bornem Groen)
    Ivo Andries (Lier Open Vld)
    Marina De Bie (Mechelen Groen)
    Tom Kestens (Mechelen Groen)
    Jeroen De Cuyper (Putte NV-A)
    Alex Goethals (Puurs-Sint-Amands CD&V)
    Sylke Pex (Sint-Katelijne-Waver CD&V)
    Maaike Bradt (Willebroek CD&V)

Leden met raadgevende stem    Koen Kerremans (Berlaar Groen)

    Stefaan Deleus (Mechelen CD&V)
    Geert Marrin (Lier Groen)