Bakkerij Badr trakteert Valentijnshapjes

Bakkerij Badr kwam vandaag een traktatie afleveren in het Sociaal Huis. Schepen Koen Anciaux nam ze in ontvangst. Ze zijn bedoeld als uiting van liefde voor kansarme Mechelaars. Dit warme initiatief is zeer welkom op deze koude Valentijnsdag.

Bakkerij Badr is al sinds 1998 een gekende bakker in Mechelen en opende recent nog zijn derde filiaal. Nu wil zaakvoerder Yussef Ahaddouch ook eens zijn liefde voor kansarmen in Mechelen uiten door het Sociaal Huis een heerlijke hapjes te schenken op Valentijnsdag. Mustapha Lahrach een goede vriend van Yussef Ahaddouch, helpt een handje mee aan dit initiatief. Hij is medeoprichter van de boksclub Royal Gym en engageert zich nu ook als ‘Pleinmaker’.

Schepen Koen Anciaux, voorzitter van het Sociaal Huis is dhr. Ahaddouch en dhr Lahrach erg dankbaar voor dit liefdevolle gebaar: “Dit toont aan hoe maatschappelijk betrokken bakkerij Badr is. Een Mechels familiebedrijf dat graag iets terugdoet voor de samenleving. In dit geval is dat door de kansarmen iets te schenken. De traktatie is zeker welkom en zal enorm gewaardeerd worden door onze doelgroep”.

De geleverde gebakjes zullen uiteindelijk terechtkomen bij de bezoekers van de Sociale Kruidenier van ’t Sociaal Profijtje. De Sociale Kruidenier (kleine supermarkt) is te bezoeken op doorverwijzing van het Sociaal Huis, mutualiteiten en collectieve schuldenregeling. Ook de mama’s van het ‘Mama Leert’ project van Inloopteam de Nieuwe Weg kunnen genieten van de traktatie.